Dişhekimi Tarkan Fenercioğlu

Smile. Have you ever noticed how easily puppies make human friends? Yet all they do is wag their tails and fall over. ~Walter Anderson, The Confidence Course, 1997

Ağız Sağlığı Haftaları 5. Yılında


2010 yılı Ağız Sağlığı haftaları Kasım’ın 1’i itibarıyla başlamış oldu. Colgate’in öncülüğünde yürütülen Ağız Sağlığı Haftaları, Kasım ayı boyunca devam edecek ve bu süre içinde size en yakın dişhekimine giderek ücretsiz muayene olabileceksiniz. Ayrıca eski diş fırçasını getirenler yenisini ve numune olarak verilen diş macunlarını da ücretsiz olarak alabilecek. Ağız sağlığı haftaları 30 Kasım 2010 tarihinde sona erecek.

Siz de Feneryolu, Kadıköy bölgelerinde iseniz, randevu almak için 0532 576 85 62 veya 0216 350 16 23 no’lu telefondan bana ulaşabilirsiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi ve size en yakın diş hekimini öğrenmek için www.agizsagligihaftalari.com adresine uğrayabilirsiniz.

Filed under: Ağız Sağlığı Eğitimi, Ağız ve Diş Sağlığı, duyuru, haber, Kısa kısa, Linkler, , , , , , , , , , , , , ,

One Response

  1. yazınız güzel şayet,insanıda düşündürmey yetiyor.çok teşekkür ederim hocam.

Leave a comment

::: CONTACT ME :::

Aşağıdaki e-mail, telefon ya da Skype aracılığıyla bana ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için BURAYA TIKLAYINIZ.
[ENGLISH] You may contact me via the e-mail, phone or skype info below. For more detailed information please CLICK HERE.

Email: tfenerci@gmail.com

Tel: + 90 (216) 350 16 23

GSM: + 90 (532) 576 85 62

Skype: tfenerci

Contact Form

Patients’ Reviews

I was so delighted with last years results I returned this year again for further treatment. Very pleased with new crown. Highly recommended. Thank you Tarkan. Bobbie B. (Ireland) Other Reviews

Blog Stats

  • 304,481 hits